in

Καθυστερεί η μυθοπλασία στον ΑΝΤ1 εξαιτίας των παρουσιαστών – Μέχρι τέλη Ιουνίου κλειδώνουν οι ηθοποιοί…

Ημέρες έντονων ζυμώσεων είναι αυτές στον ΑΝΤ1 αφού λύνονται με γοργούς ρυθμούς όλα τα ερωτηματικά και οι εκκρεμότητες για τη νέα σεζόν. 

  • Η προηγούμενη εβδομάδα είχε τελειωτικά ραντεβού με Γιώργο Λιάγκα, Σάκη Τανιμανίδη και Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ τα στελέχη του σταθμού εύχονται αυτή την εβδομάδα να “κλειδώσουν” τα θέματα με Μαρία Αναστασοπούλου και Νίκο Μουτσινά.

Μαθαίνω ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας όλο το βάρος στον ΑΝΤ1 πέφτει στη μυθοπλασία. Έχουν υπάρξει καθυστερήσεις γιατί δεν περίμεναν ότι θα “τραβήξουν” τόσο τα ραντεβού και οι διαπραγματεύσεις για τους παρουσιαστές. Αυτό που θα συμβεί από την επόμενη εβδομάδα είναι οι συζητήσεις των στελεχών του ΑΝΤ1 με παραγωγούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που έχουν αναλάβει τις νέες σειρές για να συμφωνήσουν στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτές. 

  • Θυμίζουμε ότι έχουν πάρει το πράσινο φως 4 σειρές για τη νέα σεζόν: Η «Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά», που θα επιστρέψει με βενετσιάνικο αέρα και με τη Μαρία Κίτσου στον κεντρικό ρόλο,  καθημερινή σειρά εποχής και μυστηρίου «Gran Hotel», το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ του BBC «Dr. Foster» και η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που διαδραματίζεται μέσα σε ένα γηροκομείο.

Μέχρι τέλη Ιουνίου θα πρέπει να “κλειδώσουν” τα cast, καθώς τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ώστε αρχές Οκτώβρη να γίνει η πρεμιέρα τους…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανελλαδικές 2024 – Σε 4 μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ σήμερα

Ρωσίδα που εξαφανίστηκε στη Γαλλία εντοπίστηκε στο Αίγιο – Tην αναζητούσαν εδώ και ενάμισι μήνα στην Γαλλία