in ,

Μόνο ΕΔΩ – Ηλεκτροσόκ και έκτακτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 για το «φιάσκο» Καραβάτου

Σας έγραφα από χθες για την ψυχρολουσία στον ΑΝΤ1 με τα ποσοστά τηλεθέασης της Καραβάτου. Ήταν τέτοιο το σοκ στο κανάλι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη. Συνέβησαν φυσικά όλα αυτά που λόγω εμπειρίας σας είχα γράψει εδώ και εβδομάδες.
  • Παλιακή σκαλέτα, ίδιοι συνεργάτες με μια εκπομπή που κόπηκε, απουσία πρωτογενών θεμάτων και κουμάντο από μια «αυλή» που μόνο κακό έχει κάνει στο κανάλι.
Πάμε τώρα στα νεότερα: Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη για το περιεχόμενο της εκπομπής. Θα προηγηθεί πριβέ επικοινωνία Καραβάτου με στελέχη του ΑΝΤ1 σήμερα ή το αργότερο αύριο Τρίτη.
  • Η πολύ υψηλή διοίκηση πάντως μαθαίνω πως παρακολουθεί πολύ στενά την κατάσταση και ένα κακό σκορ και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα επιταχύνει τις ίδιες προδιαγεγραμμένες εξελίξεις για στελεχιακές αλλαγές.
Που παίζεται τώρα το παιχνίδι;
  • Αν οι ευθύνες θα αποδοθούν σε δύο μεσαία στελέχη τα οποία ήδη είναι σε ρώτα αποχώρησης από το Μαρούσι ή θα παρθεί η τελική απόφαση για την επιχείρηση «σκούπα» που σας έχω γράψει εδώ και αρκετούς μήνες. Ένα είναι βέβαιο.
Πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να σχεδιάζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς η μια αποτυχία διαδέχεται την άλλη στη χειρότερη ίσως τηλεοπτική χρονιά του σταθμού από την ημέρα της έναρξης λειτουργίας του την Πρωτοχρονιά του 1990.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρήνος στην Κρήτη για τον 33χρονο Γιάννη που πέθανε στον Ατλαντικό Ωκεανό – «Ήταν περήφανος Έλληνας που αγαπούσε τον τόπο του»

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε θέσεις της Χεζμπολάχ