in

CuteCute

Μόνο ΕΔΩ – Αποκλειστικές λεπτομέρειες για το concept εκπομπής που συμφώνησε ο Μουτσινάς με τον ΑΝΤ1

Όπως σας γράψαμε και πιο πριν, ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεργαστούν από Σεπτέμβριο. Υπάρχει προφορικό “ναι” και εκκρεμούν οι υπογραφές. 

  • Τι ακριβώς όμως θα κάνει;

Μπορεί να ακούστηκε από την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” για late night ζώνη, ωστόσο οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση αφορά εκπομπή στην prime time ζώνη και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο και Κυριακή στο slot 21.00 – 00.00. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φορμάτ που θα συνδυάζει δύο εκπομπές σε μία: Από τη μία τα δομικά στοιχεία της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, όπως σταντ απ, “χρυσή τηλεόραση” και καλεσμένοι. Από την άλλη, θα θυμίζει λίγο και το “Πολύ την Κυριακή” που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από 20 χρόνια στο MEGA, δηλαδή παιχνίδια με το ζωντανό κοινό, φάρσες, ζωντανές συνδέσεις με διάφορα μέρη της Ελλάδος και ουσιαστικά μίν “τηλεπαιχνίδια” μέσα στην ίδια την εκπομπή. 

  • Τέλος, μαθαίνω ότι πρόθεση του Νίκου Μουτσινά είναι σε αυτό το νέο βήμα να έχει και κοινωνικοπολιτικό λόγο τύπου “Αλ τσαντίρι νιουζ”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος δράστης

ΚΤΕΛ – Έκπτωση 25% σε ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους για μετακινήσεις ενόψει Ευρωεκλογών