in

Μητσοτάκης σε δήμαρχο Κυθήρων – «Η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στο έργο της αποκατάστασης μετά τις φωτιές»

Τα Κύθηρα έζησαν στιγμές τρόμου καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (26.07.2025) έκαψε αγροτικές εκτάσεις, δάση και οικισμούς, αφήνοντας πίσω της καμένη γη και συντρίμμια.

Με αφορμή την καταστροφική φωτιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη.

Σημειώνεται πως ο τοπικός άρχοντας των Κυθήρων, είχε σήμερα Κυριακή ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια συντονισμού της κατάσβεσης της φωτιάς.

Ο κ. Χαρχαλάκης, επικοινώνησε – όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook- με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε «πλήρως για την έκτακτη της ζημιάς στα Κύθηρα».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο κ. Μητσοτάκης τον διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στο έργο της αποκατάστασης αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας».

 

 

«Επικοινώνησε πριν λίγο τηλεφωνικά μαζί μου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον ενημέρωσα πλήρως τόσο για την έκταση της ζημιάς στα Κύθηρα, όσο και για την κατάσταση της υγείας μου. Με διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στο έργο της αποκατάστασης αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας. Σε επικείμενη συνάντηση μαζί του θα ανακοινωθούν σχετικές λεπτομέρειες», έγραψε σχετικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρύσα Ρώπα – «Μεροκάματο κάνω – Ύστερα από 44 χρόνια παίρνω 650 ευρώ σύνταξη»

Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Ο αυτοσεβασμός φαίνεται, δεν εξηγείται»