in

Mητέρα 29χρονης που ζούσε σε ξύλινα κλουβιά – «Αδιαφορούσαν τόσα χρόνια και μου έλεγαν να τη δώσω»

Για την υπόθεση της 29χρονης κοπέλας στην Καλαμάτα, η οποία ζούσε σε αυτοσχέδια κλουβιά λόγω σοβαρού ψυχοσωματικού νοσήματος, μίλησε η θετή μητέρα της, η οποιά χθες το πρωί συνελήφθη, ωστόσο μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha, είναι ικανοποιημένη που η 29χρονη «βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια», προσθέτοντας πως έπρεπε να δημοσιοποιηθεί η υπόθεση για να της δώσουν σημασία.

«Ήρθαν χθες η αστυνομία και εισαγγελέας, όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Ένα γενικό αποτέλεσμα είναι πως όλα βαίνουν καλώς, το παιδί είναι σε καλά χέρια και αυτό επιθυμούσα. Έπρεπε να μάθουν όλοι τι γίνεται. Το παιδί έχει περάσει πολύ δύσκολα. Έγιναν πολλα λάθη, εγώ παραδέχομαι πως από τη στιγμή που έβαλα αυτές τις σανίδες για προστασία δεν ήταν σωστό, αλλά φανταστείτε την απόγνωσή μας. Φυσικά και είναι καλύτερο το παιδί να είναι με ειδικούς, όπως γίνεται τώρα» είπε η γυναίκα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις σοκαριστικές εικόνες που κυκλοφόρησαν με την 29χρονη μέσα στο αυτοσχέδιο κλουβί, απάντησε: «Καλύτερα θα ήταν να σοκάρει η αδιαφορία που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από παντού. Αν μπορούσα να σας δείξω τι έχω κάνει για βοήθεια εδώ και τρία χρόνια… Δεν είναι κλουβί, είναι σανίδες. Κανένας γιατρός δεν με συμβούλευσε να το κάνω, η ανάγκη με οδήγησε εκεί. Το έκανα για να σωθεί το παιδί μου και έχει σωθεί αυτή τη στιγμή».

«Μου έκλεισαν από παντού την πόρτα. Η απάντηση ήταν «αν δεν μπορείτε, δώστε το». Μου είπαν «δώστο». Η μόνη απάντση που εισπράττω, ήταν αυτή. Όχι λοιπόν, δεν θα το δώσω. Είναι πανευτυχής που συμβαίνει τώρα. Αλλά για να γίνει, έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το θέμα. Έστειλα mail στην κ. Μιχαηλίδου και της έγραφα πως δεν αντέχω να κλειδώνω τα νιάτα. Δεν με άκουσε κανείς» πρόσθεσε η θετή μητέρα της 29χρονης.

Για το θέμα, τοποθετήθηκε και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Σούρας, λέγοντας: «Γνωρίζω αυτή την ιστορία εδώ και 1,5 – 2 χρόνια. Είχα πει από τότε στη μητέρα πως μπορώ να σας στείλω κάπου για να σας βοηθήσουν. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την εξέλιξη, κανένας γιατρός στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δεν θα συμφωνούσε (με το αυτοσχέδιο κλουβί). Ωστόσο, με όσους επικοινωνήσαμε, ούτε μας απάντησαν αλλά και ούτε κατάλαβαν για ποια πράγματα τους μίλησα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκλειστικό – Ετοιμάζει ο Τούρκος πάμφθηνη εκπομπή – μαγκαζίνο για τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ;

Θανάσης Τσαλταμπάσης – «Είχα κλείσει στα Σύρματα της ΕΡΤ, είχα και το θέατρο…»