in

Μικρά ψάρια – Φάτε τα με το κόκαλο, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Pan-fried anchovies in the white plate with lemon and parsley. White background, blue runner. Copy space.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η… απόδραση στα παραθαλάσσια ταβερνάκια είναι must. Εκεί δοκιμάστε μικρά ψάρια και φάτε τα με το κόκκαλο λένε οι επιστήμονες, αφού αποδεικνύονται ακόμη πιο ωφέλιμα για την υγεία μας όταν τα καταναλώνουμε έτσι, σύμφωνα με πρόσφατη ιαπωνική μελέτη.

Διαβάστε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καίτη Γαρμπή – “Ο Δημήτρης πέρασε από συμπληγάδες…”

Κατερίνα Ζαρίφη – “Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι πάμε σε μία τηλεόραση…»