Ομόφωνα ένοχο για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έκρινε τον κατηγορούμενο κρεοπώλη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου.
- Οι δικηγόροι υπεράσπισης προσπάθησαν να πείσουν για ελαφρυντικά, ωστόσο η Εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, λέγοντας ότι ήδη έχει ακουστεί ότι υπήρχαν καταγγελίες ότι κακοποιούσε σκυλιά, πράγμα που αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο, αν και οι δικηγόροι υπεράσπισης το χαρακτήρισαν πυροτέχνημα της υποστήριξης της κατηγορίας για να απωλεσθεί η περίπτωση ελαφρυντικών.
Ο δικηγόρος που υποστήριξε την κατηγορία Κώστας Δημόπουλος μιλώντας στον ιστότοπο μας αποκρίθηκε:
«Η ετυμηγορία του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου, με την ομόφωνη απόφαση περί ενοχής του κατηγορούμενου για τη στυγερή δολοφονία του Μπάμπη Κουτσικου αποτελεί μια δικαίωση για την οικογένεια και την κοινωνία που παρακολουθούσε συγκλονισμένη την υπόθεση. Στην πράξη για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η γνωστή λαϊκή ρηση οτι τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν σε αυτή την ζωή ο ήλιος το φεγγάρι και η αλήθεια . Ας είναι αυτή η απόφαση ένα μήνυμα κατά της βίας και κάθε μορφής αποτρόπαιας εγκληματικης πραξης καθώς υπενθύμιση οτι η ανθρώπινη ζωή δεν είναι ένας απλος αριθμός».



GIPHY App Key not set. Please check settings