Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, υπερηφάνεια και άπειρη αγάπη έζησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, βλέποντας τον Άγγελο να ορκίζεται στο Nαυτικό.
Όσο κι αν προσπάθησε να μείνει ψύχραιμη, τα συναισθήματα την κατέκλυσα, γέλιο και δάκρυ, χαρά και συγκίνηση έγιναν ένα, όπως η ίδια έγραψε.
Στο πλευρό του Άγγελου βρέθηκε όλη η οικογένεια — ο μπαμπάς του Γιάννης Λάτσιος, ο Μάκης Παντζόπουλος, ο αδερφός της Ελένης αλλά και οι γονείς της — όλοι περήφανοι για τον νέο αυτό δρόμο που ανοίγει μπροστά του.
Με λόγια γεμάτα τρυφερότητα, η Ελένη εξέφρασε δημόσια την αγάπη της, γράφοντας:
«Σήμερα ο Άγγελος ορκίστηκε στο ναυτικό κι εγώ ορκιζόμουν να είμαι ψύχραιμη … τα συναισθήματα όμως σε πλημμυρίζουν …. Γέλασα , δάκρυσα , όλα μαζί !Περηφάνια , συγκίνηση και άπειρη αγάπη !
Μονάκριβε μου σ αγαπώ όσο δεν φτάνει ο νους σου ! Όλοι σ αγαπάμε ! #eleni @aggelos_latsios @giannislatsios @teomisokalos»
Δες τις φωτογραφίες




GIPHY App Key not set. Please check settings