Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, φωτογραφήθηκαν μαζί για το πρωτοχρονιάτικο τεύχος του περιοδικού TV Ζάπινγκ.
Ήταν 1η Ιανουαρίου του 2000, που το περιοδικό κυκλοφόρησε και όλοι έτρεχαν στα περίπτερα να το πάρουν! Άλλες εποχές φυσικά τότε που τα περιοδικά ήταν το απόλυτο must στα σπίτια του κόσμου.
H Ελένη Μενεγάκη, μόλις είχε αρχίσει να κατακτά το τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας την εκπομπή Πρωινός Καφές. Ο Γιώργος Παπαδάκης, ήταν αυτός που τής έδινε τη σκυτάλη μετά την δική του εκπομπή. Στην εκπομπή της ωραίας Ελένης είχε πάει φυσικά και ο ίδιος καλεσμένος όπως και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν τότε ο σταρ της εποχής στην τηλεόραση.
Μέσα από το instagram, ήρθε ξανά στο προσκήνιο, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εξώφυλλα περιοδικού με τους τρεις ανθρώπους αυτούς της τηλεόρασης να ποζάρουν αγκαλιασμένοι.
Η Ελένη Μενεγάκη στη μέση με μια ροζ παλ στράπλες τουαλέτα και ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο την πλαισιώνουν, κρατώντας από ένα ποτήρι σαμπάνια, για να ευχηθούν στον κόσμο «Καλή χρονιά!».
Δείτε τη φωτογραφία αυτή εδώ:
GIPHY App Key not set. Please check settings