Μεγάλο «πακέτο» διαπραγματεύεται ο Μπισμπίκης στο «Σασμό». Οι συζητήσεις και οι υπογραφές.

1 Min Read

Έχουν συζητήσει αλλά ακόμη δεν έχουν κλείσει. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς του «Σασμού» για τη ένταξή του στη σειρά όμως τίποτε ακόμη δεν έχει «κλειδώσει».

  • Πάντως απ’ ότι μαθαίνω η οικονομική προσφορά που του έγινε ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη και εκτός απροόπτου οι τελικές υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» μέσα στις επόμενες μέρες. Ακούστηκε ότι υπάρχει ένα «αγκάθι» από το παρελθόν: Και αυτό έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Μπισμπίκη στη «Νύχτα» του Alpha, project που ακύρωσε επί της ουσίας το «Ντέρτι» της Τσαμπάνη και του Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1 για να δρομολογήσουν στη συνέχεια τη «Μάγισσα». Μάλιστα είχε ακουστεί ότι είχε πει «απαγορευτικό» από την εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη για όσους ηθοποιούς συμμετείχαν μετά τις «Μέλισσες» στο «Αυτή η νύχτα μένει».

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Ήταν «ράδιο αρβύλα» και αποδεικνύεται όχι μόνο με την περίπτωση του Βασίλη Μπισμπίκη που θα μπει στον «Σασμό» αλλά και του Γιάννη Στάνκογλου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Ναυάγιο» της ίδιας εταιρίας παραγωγής. Εκτός απροόπτου λοιπόν ο Μπισμπίκης θα υπογράψει στο «Σασμό» μέσα στις επόμενες μέρες.

Share This Article