in

OMGOMG

Γιώργος Μαζωνάκης σε γονείς και αδερφές του – «Να βάλουν μυαλό»

Προβλήθηκε σήμερα 28 Ιουνίου η πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους μάλιστα συνομιλούσαν στον πληθυντικό καθώς αυτό ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο τραγουδιστής από την παρουσιάστρια.Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά για τη δικαστική διαμάχη του με τη Βάσω Μαζωνάκη. Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί προβλήθηκε το πρώτο μέρος της συνέντευξης.

 

 

 

 

 

  • «Το καλά είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά! Εγώ όταν θα έχω να πω κάτι θα πρέπει να έχει βάσεις και επίσης θέλω να είμαι χρήσιμος μετά από μια συνέντευξη, να είμαι καλά μέσα μου, να έχω προσφέρει και αυτά που θα έχω πει να έχουν πιάσει τόπο. Άρα λοιπόν, όταν νιώθω την ανάγκη να εξωτερικεύσω συναισθήματα, είμαι εδώ!», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Και συνέχισε: «Αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια, φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει συμβεί. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί, όμως συνέβη. Είναι μια δοκιμασία που μου βάζει ξανά ο Θεός. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από αυτό που μέχρι τώρα ξέρατε. Μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα, να τα φτιάχνω και όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και κακές σχέσεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπουν όρια και να καταλάβει ο καθένας μέχρι πού φτάνουν τα πράγματα και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα… Εγώ έχω θιγεί προσωπικά και επαγγελματικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο, αργότερα θα είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι προσωπικό – επαγγελματικό και ηθικό. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν στο τέλος εγώ είμαι λάθος, θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη».

  • «Οι σχέσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι οι καλύτερες, δεν είναι αυτές που είχαμε πριν. Αυτό βέβαια φέρνει και μια ελευθερία στον άνθρωπο. Η ελληνική οικογένεια είναι ευχή και κατάρα… Εγώ μέσα από αυτό νιώθω ότι απέκτησα και μια ελευθερία. Μεγαλώνοντας σε ένα καθεστός φόβου, καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό δημιουργεί ενοχές, χειριστικές συμπεριφορές από τους άλλους, είσαι κάτω συνέχεια. Λυτρώθηκα μέσα από αυτό. Τις δύσκολες καταστάσεις εγώ τις θεωρώ λυτρωτικές. Είμαι άνθρωπος του οξύμωρου σχήματος, πνίγομαι – δεν πνίγομαι. Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι διαφορετικά απ’ ότι θα σκεφτόντουσαν οι περισσότεροι άνθρωποι», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη αλλά πιστεύω ότι θα έρθει και αυτός ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Τα πράγματα αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί, θα σε πάνε από εκεί. Οπότε θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι με έχει πάρει τηλέφωνο η αδερφή μου μετά από όλα αυτά, η υποχώρηση όμως δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Δεν απολογούμαι και μετά από όλο αυτό δεν νομίζω ότι είμαι υπόλογος σε κάτι… Δεν πρόκειται για μια οικονομική καταστροφή αλλά ένα restart… Μη φαντάζεστε ότι μετά από αυτό θα γίνω λογιστής αλλά θα έχω γνώσεις σε κάποια πράγματα περισσότερο», είπε σε άλλο σημείο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεταφέρουν τον Λύτρα σε άλλες φυλακές; Το σκάνδαλο που τον στέλνει εκτός Κορυδαλλού

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας