in

Ματούλα Ζαμάνη- «Με στεναχώρησε που είδα πολλές γυναίκες να με κράζουν για τη μπλούζα που έβγαλα»

Καλεσμένη στις Rainbow Mermaids ήταν η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το viral περιστατικό με τη μπλούζα που έβγαλε σε ένα live της.

«Έμαθα τι έγινε με μένα και την μπλούζα που έβγαλα, όταν σήκωσα το τηλέφωνο σε μια δημοσιογράφο. Μου ζήτησε να βγω σε μια πρωινή εκπομπή και της το έκλεισα», είπε αρχικά η Ματούλα Ζαμάνη.

Η Ματούλα Ζαμάνη είπε στη συνέχεια: «Είδα κάποια σχόλια ακραία που μπήκα στη διαδικασία να δω ποιοι είναι αυτοί που τα λένε. Με στεναχώρησε που είδα πολλές γυναίκες να κράζουν.

Με στεναχώρησε που ξαφνικά όλη η χώρα αντί να ασχοληθεί με το καινούργιο μου τραγούδι, ασχολούνταν αν έβγαλα τη μπλούζα μου.

Ανησύχησα λίγο με τη μαμά μου γιατί οι δημοσιογράφοι έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι. Κατάλαβα τι δύναμη είχα όταν μία γιαγιά με ρώτησε αν είμαι εγώ που έβγαλα τη μπλούζα μου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξαδέρφια άδειαζαν σπίτια στην Κρήτη- Έλεγαν «κρατάμε όπλα, μην κουνηθείτε»