in

Μαρία Κορινθίου – «Φυσικά έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν στάθηκα εκεί»

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Μαρία Κορινθίου. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε για τις παλαιότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που είχε κάνει ενώ αποκάλυψε και την αντίδραση που είχε όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

  • Έχεις μετανιώσει για το γυμνό που έχεις κάνει;

Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ό,τι είμαστε, ό,τι φέρουμε ως άνθρωποι είναι οι επιλογές μας, οι σκέψεις μας, ο λόγος μας. Ποτέ δεν αποποιήθηκα τη Μαρία, τον ερωτισμό που μπορεί να βγάζει και τη θηλυκή της πλευρά. Πολεμήθηκα γι’ αυτό πολύ. Όμως η δύναμη κάθε γυναίκας είναι η θηλυκή της πλευρά, η αύρα της και η ενέργειά της.

  • Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; Πώς αντέδρασες;

Ναι, φυσικά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί, αλλά δεν στάθηκα εκεί. Θα με τσάκιζε, υποθέτω. Πεισμώνω με κάτι τέτοια και, παρόλο που ήμουν ένα κορίτσι καλοβαλμένο και ερχόμενο από Βοστώνη, όχι μόνο είχα το σθένος να αποκρούσω οποιαδήποτε τέτοια συνθήκη, αλλά με έκανε να γυρίσω να πω: Αυτό που κάνω και θέλω να κάνω το κάνω γιατί η ψυχή μου το αναζητά. Αν το κάνω με τον δικό τους τρόπο και θα είναι αυτό που θέλω, δεν θα είναι αυτό που λαχταρώ. Κράτησα και δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ την αλήθεια μου και την αυθεντικότητά μου.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόσα χρήματα παίρνει ένας ευρωβουλευτής

Ευρωεκλογές 2024 – Σέρρες – «Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω»