in

Μαρία Κορινθίου – «Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό»

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός απάντησε για την τηλεόραση, την κόρη της, αλλά και την πολιτική.

Θα ξαναέκανες τηλεόραση; Σου έχουν γίνει προτάσεις για την επόμενη σεζόν;

  • Φυσικά και θα ξαναέκανα τηλεόραση. Την αγαπάω την τηλεόραση. Είναι μέρος της δουλειάς μου και των σπουδών μου και έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή. Υπάρχει πολλή ομορφιά μέσα της. Για την επόμενη σεζόν συζητάω διάφορα, αλλά είμαι πολύ προσεκτική για το τι ακριβώς θέλω πια στη ζωή μου, ως Μαρία και ως καλλιτέχνις, να επικοινωνήσω, αλλά και πού να καταναλώσω την ενέργειά μου.

Με κόρη στην εφηβεία, πώς είναι η κατάσταση;

  • Η εφηβεία είναι ένας δύσκολος παράγοντας, που όλοι έχουμε περάσει, αλλά αυτή τη φορά το περνάω με την ιδιότητα της μητέρας, οπότε είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αν με ρωτάς ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικιακά περίοδος διαπαιδαγώγησης του παιδιού, φυσικά θα απαντήσω ότι είναι η εφηβεία. Το Ισμηνάκι βέβαια είναι ένα υπέροχο, πολύ συγκροτημένο παιδί και έχουμε πολύ στενή σχέση, αλλά νομίζω από τη μεριά του γονιού πιο πολύ πρέπει να βρει τα μέτρα και τα σταθμά και πώς θα διαχειριστεί το ξεκίνημα μιας άλλης έντονης, κομβικής στιγμής.

Θα άφηνες την κόρη σου να ασχοληθεί με την υποκριτική;

  • Φυσικά! Είμαι της άποψης ότι στη ζωή αυτή που διανύουμε πρέπει να καταπιανόμαστε με πράγματα που λαχταρά η ψυχή μας. Που γεμίζουν την καρδιά μας, που τα λαχταράμε και τα ονειρευόμαστε. Ο,τι και να ακολουθήσουμε, αν το αγαπάμε, η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Εχεις δεχτεί προτάσεις από κόμματα για να ασχοληθείς με την πολιτική;

  • Ναι, έχω δεχτεί αρκετές φορές. Σε πολλές είπα «όχι». Την πολιτική εγώ προσωπικά τη βλέπω και την εξετάζω από άλλη οπτική μεριά. Για εμένα πολιτική, κοινωνία και πολιτισμός συνάδουν και είναι άρτια συνδεδεμένοι όλοι οι φορείς μεταξύ τους. Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό. Οταν το κάνω λοιπόν, αν το κάνω ποτέ, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος