in

CryCry LOLLOL

Μπακοδήμου για Μαγγίρα – «Το μήνυμα ήταν καθαρό, έτσι είναι η δουλειά μας, τι να κάνουμε;»

“Η τηλεόραση θέλει γενικά στομάχι, είναι δύσκολη και το ζούμε στο πετσί μας. Δεν γίνεται να την κάνεις, αν δεν έχεις στομάχι”.

  • Συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα άνοιξαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες του «Γεια Σου».

 

 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της συναδέλφου της, με αφορμή την ιδιαίτερη έναρξη που έκανε εκείνη νωρίτερα σήμερα στο «Ι Love ΣουΚού», μπαίνοντας στο πλατό με το τραγούδι «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου.

«Συμβαίνουν τραγικά γεγονότα δυστυχώς, που τον κόσμο τον ενδιαφέρει να μάθει την εξέλιξή τους.  Δεν μπορείς να περάσεις από αυτά χωρίς να τα ακουμπήσεις καθόλου. Η δουλειά που κάνουμε είναι δύσκολη, το ζούμε στο πετσί μας», είπε αρχικά η Μαρία.

 

«Κάθε χρονιά ή κάθε φορά που τελειώνει το συμβόλαιο, ένας παρουσιαστής είναι στη θέση να ψάξει μία καινούργια στέγη ή να ανανεώσει. Τι να κάνουμε; Είναι αυτή η δουλειά, όπως και του ηθοποιού», συμπληρώνει η οικοδέσποινα του «Γεια Σου».

 

«Τους βγάζω το καπέλο σε αυτοσκαρκασμό δέκα! Το μήνυμα ήταν καθαρό και είχε και χιούμορ. Παιδιά, η τηλεόραση θέλει γενικά στομάχι. Δεν γίνεται να την κάνεις, αν δεν έχεις στομάχι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτές οι επεμβάσεις για την παχυσαρκία έχουν τις περισσότερες επιπλοκές

Νεκρή 21χρονη στην Καλαμάτα – Έπεσε από γκρεμό και κατέληξε στα βράχια παραλίας