in

Μαρία Αναστασοπούλου – «Δε μπορώ εγώ να ανακοινώσω τίποτα. Αυτό το κάνουν τα κανάλια»

Το τέλος της φετινής σεζόν φαίνεται πως θα είναι και το τέλος της συνεργασίας της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τον ΑΝΤ1.

  • Η δημοσιογράφος που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου, με την ίδιο ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία έβαλε θετικό πρόσημο στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τόνισε πως περιμένει τις ανακοινώσεις των καναλιών για να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για τα επόμενα σχέδιά της.

«Δε μπορώ εγώ να ανακοινώσω τίποτα, και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν τα κανάλια. Περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή τη πορεία μαζί με τον Γιώργο. Νομίζω ότι ήταν επιτυχημένη, κι αυτό πρέπει να κρατάς σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ, κι από όσο ξέρω και ο ίδιος.

  • Όλες οι συνεργασίες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, τα καλά και τα κακά τους. Δε θα πω τίποτα για όλα αυτά που ακούγονται ότι συζητάω για του χρόνου» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανελλήνιες 2024 – «Αυλαία» σήμερα για τα ΕΠΑΛ. Ξεκινούν από την Τρίτη τα ειδικά μαθήματα

ΣΟΚ στα Χανιά – Δύο συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση σε μινι μαρκετ