in

OMGOMG

Έκτακτο – Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Λιδάκη. Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του

Ο Μανώλης Λιδάκης ακύρωσε όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Facebook. Ο τραγουδιστής ενημέρωσε το κοινό του, μέσω της σελίδας «Αγροτικό Δισκοπωλείο», ότι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του άλλαξε τα σχέδια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει, τι του συνέβη.

 

  • «Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», έγραψε.

 

 

 

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν, ο Μανώλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων θεμάτων, για την επιτυχία, τους λάθος ανθρώπους που συνάντησε στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως «ίσως και να μην αγάπησε πολύ το επάγγελμα του τραγουδιστή».

 

Τον Ιούνιο του 2021, ο Λιδάκης με ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές του στα social media, ανακοίνωσε πως φεύγει από την Αθήνα και επιστρέφει στην Κρήτη, δηλαδή τον τόπο που γεννήθηκε κι έκτοτε δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

  • «Όντως ισχύει, ίσως και να μην αγάπησα και πολύ αυτό το επάγγελμα, του τραγουδιστή» είπε αρχικά στη σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν ζούσα για αυτό το επάγγελμα. Δεν άφησα ποτέ τον Λιδάκη να μου κάτσει στον σβέρκο γιατί ερχόταν ο Μανώλης και μου έλεγε “εγώ πού είμαι;”. Ό,τι έγινε στη ζωή μου έγινε κατά τύχη. Κατά τύχη γεννήθηκα, ήμουν απρογραμμάτιστος. Όμως για κάποιον λόγο έπρεπε να έρθω. Ήταν ιατρικοί λόγοι. Ούτε τραγουδιστής είχα σκεφτεί να γίνω. Όταν ακούσω κλασική μουσική για παράδειγμα μετά δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Λένε ότι η τζαζ είναι η μουσική των μουσικών. Για μένα δεν ισχύει. Η κλασική μουσική και μετά όλα τα άλλα».

 

Ο Μανώλης Λιδάκης τόνισε στη συνέχεια: «Τη δουλειά δεν την αγάπησα όσο ήθελα γιατί δεν μπορούσα να επιστρέφω τα όποια συναισθήματα δεχόμουν. Δεν το λέει κανένας, θα το πω εγώ. Μη νομίζετε ότι ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα καλύτερα παιδιά! Χαμός γίνεται παντού. Εγώ δεν μπορούσα να αλλάξω τον εαυτό μου και την ψυχή μου, να γίνω κάποιος άλλος για να έχω κερδίσει κάποια πράγματα περισσότερα, υλικά αγαθά. Όταν είσαι νούμερο ένα, πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος για να θες να είσαι μονίμως στην κορυφή. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος γιατί η Ελλάδα έχει τραγουδιστές για μια χώρα 100 εκατομμυρίων».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρεις οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα

Πανελλαδικές 2024 – Ασανσέρ οι βάσεις – Τι δείχνουν τα στατιστικά από τους βαθμούς των υποψηφίων