in

Η πρώτη ανάρτηση της Μαγγίρα μετά το τέλος από ΑΝΤ1 – “Τίποτα δεν είναι ρόδινο αλλά σε ποια δουλειά είναι;”

Η Μπέττυ Μαγγίρα χθες (30/6) αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς ακόμα τίποτα να έχει γίνει γνωστό για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η συγκίνηση χθες, στην τελευταία εκπομπή του I Love Σου Κου περίσσευε τόσο για την ίδια όσο και για τους συνεργάτες της που είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα γι’ αυτή τη συνεργασία. Σήμερα (1/7) η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και ό,τι έγραψε ήταν μάλλον… to the point σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

  • Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της: «Ένας νέος μήνας ξεκινά! Έτσι είναι η ζωή… όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει! Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν, για όλους μας! Το παλιό δεν “πεθαίνει” μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη! Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας !!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό! Και χαίρομαι γιατί μέσα από τη δουλειά αυτή, γνώρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πήρα κι εύχομαι να έδωσα- και θα ‘ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!

Τίποτα δεν είναι ρόδινο, αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα; Πάντα υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις, “θέματα”, γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα! Όμως το “όραμα” δεν χάνεται ποτέ!! Όχι όνειρο!!! ΟΡΑΜΑ ! Κι όπως είπε ο Αρνολντ “αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω”! “Το είδα”, άρα μπορώ να το κάνω!!! Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό!!! Θα επιστρέψω. Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη! Δεν τα έχει πει όλα ο Αρνολντ!!!!! 😜)».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη ΤΩΡΑ – Φωτιά στο Κατωφύγι – Εστάλη μήνυμα από το 112

Κοζάνη ΤΩΡΑ – Νεκρός 55χρονος σε τροχαίο