in

Μάγδα Τσέγκου για Φαίη Σκορδά – «Θα τη δει κάποιος επειδή θα φύγει για άλλο κανάλι;»

Η Μάγδα Τσέγκου σχολίασε στην κάμερα της Super Κατερίνα όλα τα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που τρέχουν αυτήν την περίοδο, αλλά και τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά.

«Σταμάτησε ακαριαία η δημοσιογραφική καριέρα του Γιώργου Αυτιά με την είσοδό του στην Ευρωβουλή. Αυτό ήθελε ο Γιώργος να ξεκουραστεί. Με τον Γιώργο έχουμε κάνει κι οι δύο λάθη στη συνεργασία μας. Κι εγώ ήμουν πολύ σκληρή απέναντί του όταν έφυγα από την εκπομπή κι εκείνος έχει κάνει τα λάθη του. Τα έχουμε περάσει όλα αυτά και πρέπει να περνάμε το μήνυμα της συγγνώμης, της συγχώρεσης και να μην κρατάμε κακία. Η Φαίη Μαυραγάνη που θα πάει θα φέρει γυναικεία κοινά και θα έχει μία διαφορετική προσέγγιση από αυτή που είχε ο Γιώργος.» δήλωσε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου και συνέχισε για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου:

«Με τη Μαρία Αναστασοπούλου ήταν αναμενόμενο. Δεν ταίριαξε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να ταιριάζουν με όλους. Σίγουρα ότι η Μαρία ήταν πολλά χρόνια στον ΣΚΑΙ και γνωριζόταν με τον Άρη Πορτοσάλτε, ίσως του κάνει να ταιριάξουν περισσότερο. Στον Γιώργο Παπαδάκη δίπλα θα έβλεπα εμένα. Πλάκα κάνω, αλλά θα το ήθελα. Αυτά είναι των καναλιών. Θα ήθελα να κάνω μία infotainment εκπομπή.»

«Ο Γιώργος Λιάγκας κι η Μαρία Αντωνά είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι. Όταν ταιριάξεις με τον άλλον, έρχονται όλα αβίαστα. Τον Λιάγκα είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με συνοδό κι είναι πραγματικά ευτυχισμένος.» είπε.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα μπορούν να κάνουν infotainment; Με το καλό, μακάρι τα παιδιά. Εγώ τους έχω βάλει στο μυαλό με ψυχαγωγία αυτούς τους ανθρώπους.» τόνισε η Μάγδα Τσέγκου.

«Θα τη δει κάποιος επειδή θα φύγει από το ένα κανάλι στο άλλο; Τι θα αλλάξει πες μου; Ποιο είναι το νόημα; Δηλαδή, με παίρνεις εμένα και με πας ένα χρόνο στον ΑΝΤ1 και πατώνω, με πας στο Mega και πατώνω ξανά, με πας στον ΣΚΑΙ και ξαναπατώνω και μετά με πας κι αλλού. Ποιο είναι το νόημα;» σχολίασε η Μάγδα Τσέγκου για τη μετεγγραφή της Φαίης Σκορδά στο Mega.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δέκα μύθοι και δέκα αλήθειες για τη δισκοκήλη

ΗΣΑΠ – Έκτακτη αλλαγή λόγω τεχνικού προβλήματος. Που δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια