in

“Maestro 2” – Συγκλόνισε η Καβογιάννη και αποθεώθηκε. «Ερμηνεύει μόνο με τα μάτια»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

 

 

Οι τηλεθεατές παρόλο που παρακολούθησαν την πρώτη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, δεν παρέλειψαν να δουν τη σειρά και στο Netflix λίγο καιρό μετά, ενώ περίμεναν πώς και πώς να επιστρέψει με νέα επεισόδια. Το σίγουρο είναι ένα, ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα καταφέρει για άλλη μια φορά να μας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες μας να παρακολουθούμε τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

 

  • Ο ενθουσιασμός των τηλεθεατών φάνηκε πριν ακόμα ξεκινήσει να προβάλλεται το νέο – πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα σχόλια στα social media.

 

 

To Maestro, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, έγινε trend στο Twitter με το κοινό να αποθεώνει τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και την εικόνα! «Ταλεντάρα η Μαρία Καβογιάννη », γράφει κάποιος με την ηθοποιό να παραμένει στο top των ηθοποιών που λατρεύουν οι Έλληνες τηλεθεατές ενώ κάποιος άλλος άφησε το εξής σχόλιο: «Μαρία Καβογιάννη να ερμηνεύει μόνο με τα μάτια». «Η σειρά όλη είναι η Καβογιάννη. Τελεία.», γράφτηκε επίσης.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρβοϊός – Πώς ένας κοινός ιός μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο

Θεσσαλία – Χωρίς ρεύμα για άρδευση παραμένουν αγρότες επτά μήνες μετά τη θεομηνία