in

Λιζέτα Νικολάου – Διασωληνωμένη στην εντατική μετά από ατύχημα η γνωστή τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες για τη Λιζέτα Νικολάου, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά από την προηγούμενη Παρασκευή, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» και του Γιάννη Αρμουτίδη, η Λιζέτα Νικολάου διεκομίσθη στο θεραπευτήριο με ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση που είχε από σκάλες.

  • Όπως διαβάζουμε, η Λιζέτα Νικολάου επιχειρούσε να επισκεφθεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, όταν έχασε την ισορροπία της και γλίστρησε από τις σκάλες με αποτέλεσμα πέφτοντας να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Η κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, με τα οικεία της πρόσωπα να βρίσκονται στο πλευρό της. Από τους πρώτους που ενημερώθηκαν για το σοκαριστικό ατύχημα ήταν ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Λιάνη.

 

Από την πλευρά της, η οικογένεια της Λιζέτας Νικολάου δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, σε συναυλία που δόθηκε στη Γλυφάδα, μαζί με τη στενή της φίλη, Ελένη Ροδά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σε Καζίνο με τους γονείς του ο Γιώργος Μαζωνάκης (φωτο)

Αγνώριστος και αδυνατισμένος – Διέρρευσε νέα φωτογραφία του Καρρά αγκαλιά με τραγουδίστρια!