in

CryCry LOLLOL

Ο Λιάγκας άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα – «Όλοι οι άλλοι είμαστε μ@λ@κες;»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Μαρίας Σολωμού η οποία μετά τη Eurovision υποστηρίζει τους σχολιαστές της ΕΡΤ, Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί μετά τον διαγωνισμό. Αρχικά ο παρουσιαστής είπες:

 

  • «Είπανε ότι πήγαν πάρα πολύ διαβασμένοι, χωρίς ένα συγγνώμη. Προφανώς μείνατε μετεξεταστέος κ. Καλούτα. Γεωγραφία δεν διαβάζατε στο σχολείο; Εσείς εκτός από αγεωγράφητος, αδιάβαστος, είστε και προκλητικός. Στηρίζετε τον κ. Καλούτα με την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά, όταν εκπροσωπεί μια χώρα και τη δημόσια τηλεόραση; Ξέρετε γιατί οφείλουμε να έχουμε λόγο για τον κ. Καλούτα; Γιατί ήταν επιλογή μιας τηλεόρασης που την πληρώνουμε όλοι μας».

 

 

Μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, η οποία στηρίζει τους εκφωνητές της Eurovision, ο παρουσιαστής είπε: «Προφανώς κ. Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες, μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι σας και τους στηρίζετε, όμως όλο το άλλο είναι λάθος. Από πότε η αρνητική κριτική είναι μίσος; Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί οι δύο επιλέχθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάμε χωρίς κρίση τον κ. Αλευρά και τον κ. Καλούτα; Όλοι οι άλλοι μ@@@@@@ είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά»;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Νεκρό κοριτσάκι 3,5 ετών από παρβοϊό – Συρροή περιστατικών στο ίδιο σχολείο

Βραυρώνα ΤΩΡΑ – Στη φυλακή οι γονείς που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια