in

CryCry LOLLOL

Λία Χριστάρα – Η Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ «τρόλαρε» τους παρουσιαστές της ΕΡΤ

Το δικό της σχόλιο για τη μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού έκανε η Λία Χριστάρα το πρωινό της Πέμπτης . Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» για το ενδεχόμενο την ερχόμενη Κυριακή ο «Δικέφαλος του Βορρά» να στεφθεί πρωταθλητής για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, κάνοντας τις προβλέψεις της και για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν θέλω μάντισσα γεγονότων των επόμενων ημερών, αλλά για κάποιον λόγο έχω έρθει εδώ. Που έχω έρθει;», ρώτησε με νόημα η Λία Χριστάρα, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να της απαντά: «Τον Λευκό Πύργο βλέπω εγώ».

  • «Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή!», τόνισε η ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης και ο παρουσιαστής ανταπάντησε με χιούμορ: «Εκεί την Κυριακή, πιθανώς θα υπάρξει μία υπερσυγκέντρωση πλήθους ομάδας της Θεσσαλονίκης».

«Μπράβο Κώστα! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά μα έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ… Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει», σχολίασε η Λία Χριστάρα για τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρωτεΐνες στο αίμα θα μπορούσαν να προβλέπουν την εμφάνιση κραρκίνου 7 χρόνια νωρίτερα

Σήμερα η Ημέρα Κληρονομικού Αγγειοοιδήματος