in

CryCry LOLLOL

Λένα Ζευγαρά – «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

«Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας».

 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  η Λένα Ζευγαρά. Η τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της στην κάμερα του ΑΝΤ1, κάνοντας μία αναδρομή στην έως τώρα προσωπική και επαγγελματική της πορεία. «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη στον στόχο μου. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη» και συμπλήρωνει :

 

«Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Έβγαλα 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά», αφηγείται μεταξύ σοβαρού και αστείου η τραγουδίστρια. «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά κρατάει για λίγο. Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας. Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το φλερτ το αγνό», καταλήγει.

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εξαφάνιση στο Πτελεό Μαγνησίας ΤΩΡΑ – Ο Γιάννης Καραμπάτσης και το θρίλερ για τη ζωή του

Ο θαυματουργός ρόλος της σπερμιδίνης ενάντια στην γήρανση