Λάρισα – Τρία χρόνια φυλάκιση σε 42χρονο που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο…

1 Min Read

Καταδικαστική ήταν τη Δευτέρα η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για 42χρονο από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά από τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 38χρονο άντρα απο τον Βόλο.

  • Το δυστύχημα συνέβη στις 16/11/18, περίπου στις 8 μμ, όταν σύμφωνα με το thenewspaper ο κατηγορούμενος οδηγώντας μηχανάκι επιχείρησε προσπέραση προπορευόμενου οχήματος σε σημείο με σήμανση διπλής διαχωριστικής γραμμής και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε σφοδρά με το μηχανάκι του άτυχου 38χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ζωή του.

Ο 42χρονος, ο οποίος ήταν παρών στην δικαστική αίθουσα αποδεχόμενος την πράξη του, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη.

Share This Article