in

AngryAngry CryCry

Λάρισα ΤΩΡΑ – Πέντε ανήλικα αδέλφια «φιλοξενούνται» στο νοσοκομείο. Στη φυλακή οι γονείς τους

Ζωντανό εφιάλτη στα «χέρια» της θείας τους και μίας φίλης της ζούσαν πέντε ανήλικα αδέλφια, τα οποία φιλοξενούνται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο στη Λάρισα, την ώρα που οι γονείς τους βρίσκονται στη φυλακή.

Τα παιδιά, ηλικίας 9 έως 16 ετών, φιλοξενούνται συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, γεγονός που έχει προκαλέσει την παρέμβαση της εισαγγελίας ανηλίκων η οποία με τις αρμόδιες υπηρεσίας της πρόνοιας, ζήτησε τον εντοπισμό Δομής για να μείνουν.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία στην ΕΛΑΣ, ότι τα πέντε αδέλφια που ζουν σε χωριό στη Λάρισα, εξαναγκάστηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (25/6) να «διανυκτερεύσουν» στο αυτοκίνητο στην αυλή και όχι στο σπίτι τους.

Λάρισα: Συνελήφθησαν η θεία και η φίλη της
Όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά φέρεται να κοιμόντουσαν στο όχημα μετά από απόφαση της φίλης της θείας τους, η οποία έχει την επιμέλειά τους, καθώς οι γονείς των 5 ανήλικων παιδιών είναι κρατούμενοι φυλακών, ενώ το επόμενο διάστημα – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η μητέρα τους αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Μετά την καταγγελία αστυνομικού του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, συνέλαβαν τη θεία των παιδιών και τη φίλη της, ενώ η Εισαγγελέας Ανηλίκων με βάση και τα καταγγελλόμενα άσκησε δίωξη κατά των γυναικών για παράνομη βία κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά συρροή και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Οι δυο συγκατηγορούμενες συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη έπειτα από καταγγελία και οδηγήθηκαν ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Πέραν του γεγονότος ότι εξανάγκασαν τα παιδιά να βγούνε από το σπίτι και να κοιμηθούνε στο αυτοκίνητο, η θεία των ανηλίκων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να «προξένησε σωματικές κακώσεις» στον έναν ανήλικο ανιψιό της, «πιάνοντάς τον με τη βία από τον λαιμό, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο λαιμό, και χτυπώντας τον στο πρόσωπο με ένα μπουκάλι νερό, το οποίο ακολούθως του το έριξε στο πρόσωπο»

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φαίη Σκορδά – Θα πάθετε σοκ με το φόρεμα που αποφάσισε να φορέσει στη Μύκονο…

Θρήνος στην Εύβοια – Αυτοκτόνησε 37χρονος πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του