Στο «φως» έρχονται τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των θυμάτων του 60χρονου δράστη της διπλής δολοφονίας στη Λάρισα.
Ο 60χρονος μετά τη διπλή δολοφονία, τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα κι αφού ταμπουρώθηκε στο ξυλουγείο του στη Λάρισα για σχεδόν 8 ολόκληρες ώρες, τελικά αυτοκτόνησε.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 60χρονος πυροβόλησε και τα δύο θύματα εξ επαφής.
Το πρώτο θύμα φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από καλάσνικοφ , ενώ το δεύτερο φέρει δυο τραύματα (σε θώρακα και κεφάλι) από το 38άρι πιστόλι, με το οποίο αυτοκτόνησε, μετά από αρκετές ώρες ο δράστης.
Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εκτίμηση, οι δολοφονίες πρέπει να έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.
Την ίδια ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας (10.02.25) πυροτεχνουργοί του Στρατού έχουν μπει στο ξυλουργείο στη Λάρισα, το οποίο ο δολοφόνος κι αυτόχειρας είχε μετατρέψει σε οπλοστάσιο με εκρηκτικά. Άλλωστε, ήταν ταμπουρωμένος σε αυτό, κρατώντας χειροβομβίδα.
GIPHY App Key not set. Please check settings