Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή Λαμίας και τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Εισαγγελέως, ο 48χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του τα τελευταία τρία χρόνια και ενώ εκείνη ήταν μικρότερη από 13 ετών.
Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αποδίδοντάς τες σε θέματα εκδίκησης από το οικογενειακό του περιβάλλον, υπήρχαν κάποια γραπτά μηνύματα που «μαρτυρούσαν» ενέργειες διαφορετικές από αυτές που υποστήριξε.
Οι κακουργηματικές κατηγορίες, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι, βιασμός ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος είχε συλληφθεί την Τετάρτη (28/1/26) το πρωί στο σπίτι του σε περιοχή της Λαμίας, μετά από καταγγελία της αδελφής του και μητέρας του κοριτσιού, καθώς και μιας θείας της μικρής, στην οποία επίσης είχε εξομολογηθεί τι της είχε συμβεί.


GIPHY App Key not set. Please check settings