in

Λάκης Γαβαλάς- «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο» – «Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Λάκης Γαβαλάς άφησε τον Γιώργο Λιάγκα με το στόμα ανοιχτό, με την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση του δημοσιογράφου: Τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο;

Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε το εξής: «Θα πάω στην Καλαμάτα. Δεν πάω για μαντίλια, πάω για μάρμαρα. Γιατί ο πατέρας μου είχε μηχανήματα κοπής μαρμάρων. Είχε λοιπόν έναν συνεργάτη από εκεί, που ο εγγονός του τώρα συνεχίζει αυτή τη δουλειά του παππού και του πατέρα και εγώ θα πάω για να φτιάξουμε κάποια αντικείμενα πάνω στο μάρμαρο και θα σχεδιάσω και ταφόπλακες. Για μαρμάρινες ταφόπλακες. Να κάνουμε κάποια σχέδια επάνω».

Όλοι έμειναν άφωνοι και ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε: «Και δεν ξέρεις ποτέ ο νεκρός αν μας ακούει ή όχι. Θα σας το πω μετά τις δύο-τρεις πρώτες ταφόπλακες που θα σχεδιάσω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τροχαίο στον Βύρωνα με τραυματισμό, ανετράπη ΙΧ επί της Λ.Κύπρου

Εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης λειτουργούσε 51χρονος στο σπίτι του στο Κιάτο