Ο Δημήτρης Κυριαζίδης επανήλθε… δριμύτερος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με 5.000 ευρώ, όσο είναι η βουλευτική αποζημίωση.
«Δεν βγαίνω»
Μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του ΟΡΕΝ έκανε λόγο για «σκληρή πραγματικότητα» ενώ προσπάθησε να εξηγήσει πού ξοδεύει τα 5.000 ευρώ κάθε μήνα.
- «Έχουμε την αίσθηση για τους βουλευτές ότι έχουν μία βουλευτική αποζημίωση ώστε να διασφαλίζουν τα πάντα. 5.000 ευρώ είναι η βουλευτική αποζημίωση, 1.000 ευρώ κρατάει το κόμμα. Έχω πολιτικό γραφείο στη Δράμα, δηλαδή νοίκια, ρεύμα, θέρμανση. Η Βουλή καλύπτει το γραφείο μου στην Αθήνα, όχι στη Δράμα. Το χιλιάρικο έχει φύγει. Πάμε στις 3.000. Έχω τις βενζίνες, πάω Δράμα – Θεσσαλονίκη να ταξιδέψω» είπε και κατέληξε:
«Ζω στην Αθήνα. Δεν θα πρέπει να φάω; Μου μένουν 1.800 ευρώ. Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Ευτυχώς η σύζυγός μου δουλεύει».



GIPHY App Key not set. Please check settings