in ,

CryCry LOLLOL

Κριτική – Ώρα για μηδέν πρωτοτυπία και επιστροφή στα nineties για τον Πάτρα

Η αρχή είναι το ήμισι του παντός. Καμία πρωτοτυπία και καμία διάθεση για να βρεθεί κάτι φρέσκο από τον τίτλο κιόλας. «Ώρα για ψυχαγωγία» με τον Θανάση Πάτρα που έκανε χθες πρεμιέρα στο Open και από ώρα σε ώρα αναμένουμε τα νούμερα τηλεθέασης.

 

  • Ήταν ψυχαγωγική εκπομπή αλλά παλιά ψυχαγωγική εκπομπή.

 

Λίγο από Αρναούτογλου, λίγο από Φώτη – Μαρία, λίγο από «Δεστε τους» όλα μαζί φτιαγμένα με παλιά υλικά και χωρίς καμία είδηση ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. Μόνο συρραφές βίντεο, κάποια skype και τα σχόλια του Πάτρα και των συνεργατών του.

 

  • Ακόμη και οι τόσες πολλές ανθοδέσμες καλλιστεία θύμισαν όχι σύγχρονη τηλεόραση με ταχύτητα και ροή του 2025. Που θέλει εναλλαγή σε σχόλιο με πληροφορία.

 

Τουλάχιστον στήθηκε ένα νέο πλατό γιατί όλες οι υπόλοιπες ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού έχουν σχεδόν την ίδια εικόνα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στόχος είναι όπως σας έχω γράψει η εκπομπή να πιάνει σε σύνολο και δυναμικό το μέσο όρο του σταθμού τουλάχιστον. Για να δούμε εάν θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παραμένει στην εντατική το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου

Φοινικούντα ΤΩΡΑ – Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας. Ο 22χρονος συνεργός κυνηγά με καραμπίνα τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ