in

Κρήτη ΤΩΡΑ – Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Χανιά

Μάχη ζωής δίνει ο 19χρονος οδηγός στην Κρήτη, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στα Χανιά. Ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, μετά από σοβαρό χειρουργείο.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει ο 19χρονος που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου του 2024, στον Βάμο Αποκορώνου στην Κρήτη. Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο νεαρός φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων στα άκρα του.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο από τον Τσιβαρά προς τις Καλύβες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών που απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δανάη Παππα – Στο Μεγανήσι με αποκαλυπτικό μαγιό.

Λέσβος ΤΩΡΑ – Νεκρή η μικρή Παρασκευή. Έδινε μάχη μετά από τροχαίο την Πρωτοχρονιά