in

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεκρός στο Φαράγγι της Σαμαριάς. Έπαθε ανακοπή ανεβαίνοντας μονοπάτι

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικης στήθηκε στο Φαράγγι της Σαμαριάς, όταν ένας 67χρονος Γερμανός τουρίστας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε, μόλις δύο χιλιόμετρα μετά την είσοδο στην κοιλάδα.

Επί τόπου, στο φαράγγι της Σαμαριάς έσπευσαν 11 άνδρες της Πυροσβεστικής για να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα στην έξοδο – στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν τον τουρίστα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με τις πρώτες ενδείξεις να «μαρτυρούν» ανακοπή καρδιάς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ραμόνα Βλαντή ξέρει καλά την “καριέρα” της Καγιά στην Αμερική – Γι΄αυτό και το καρφί!

Μέμος Μπεγνής – «Με την απιστία σού φεύγει το απωθημένο και μετά είσαι καλύτερα στη σχέση σου»