in ,

CryCry LOLLOL

Κρατήθηκε διψήφιος ο Λιάγκας παρότι ο Κούϊκ τον έριξε σε τραγικά μονοψήφια – Στον “πάτο” η Σκορδά

Η επιλογή Κουϊκ στο “Πρωϊνό” δείχνει να μην έχει τη τηλεοπτική υπεραξία που κάποιοι εντός Αντ1 πίστευαν. Η δημοσιογραφική “ανάσταση” του Τέρενς μετά την εμπλοκή του στην πολιτική – θυμίζουμε πώς ήταν μέλος των ΑΝΕΛ – δεν πείθει το τηλεοπτικό κοινό. Ένα κοινό που αλλάζει κανάλι με το που τον βλέπει στο παράθυρο.

  • Οι αποδόσεις είναι πολύ κακές με αποτέλεσμα αυτό το τέταρτο να επηρεάζει πολύ τον μέσο όρο όλης της εκπομπής. Άλλωστε ο τρόπος που βγαίνει στον αέρα θυμίζει περισσότερο ΥΕΝΕΔ παρά μια σύγχρονη μετα-ιντερνετική τηλεόραση.

 

Χθες οι επιδόσεις είχαν το ενδιαφέρον τους καθώς η επιστροφή της Καινούργιου έφερε μεν την πρωτιά αλλά με απώλειες – βλέπε Μουτσινά -, οι “Αταίριαστοι” κατέλαβαν την δεύτερη θέση ενώ η Σκορδά έπεσε και πάλι στα μονοψήφια. 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η ξεκούραση είναι παραγωγική – Tips για να αναπαύεις το μυαλό σου