in

Κοζάνη ΤΩΡΑ – 16χρονοι την «έστησαν» σε συνομήλικό τους, τον ξυλοκόπησαν και τον έκλεψαν

Σε ραντεβού με κοπέλα «δόλωμα» πήγαινε ο 16χρονος που δέχτηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων οι οποίοι αφού τον έδειραν του έκλεψαν το κινητό. Το παιδί νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Το βράδυ της Τρίτης (25.06.2024) στην περιοχή κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Κοζάνη ένας 16χρονος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοδαρμού τρεις επίσης 16χρονους εφήβους. Το άτυχο παιδί είχε δώσει ραντεβού με ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε συνεννοηθεί με την ομάδα των υπολοίπων να βρεθεί μαζί του επίτηδες.

Φτάνοντας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ο 16χρονος δέχτηκε επίθεση από τους νεαρούς, που τον χτύπησαν με σιδερογροθιές, μπουνιές και άλλα χτυπήματα, ενώ του έκλεψαν και το κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, αλλά με πολλαπλά χτυπήματα.

Η Ασφάλεια Κοζάνης κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες, αλλά και την 16χρονη κοπέλα, που φέρεται να συμμετείχε στην όλη «επιχείρηση», ενώ, με βάση την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθησαν και οι γονείς τους, για παραμέληση ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πότε θα παίζεται το “Power of Love” στον ΣΚΑΪ

Θρήνος και αναπάντητα “γιατί” – Νεκρός εντελώς ξαφνικά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σωτηρίου