in

OMGOMG WTFWTF

Κώστας Σλούκας – Εξετάσεις για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού και ανησυχία στην Εθνική μπάσκετ

Αγωνία στην Εθνική μπάσκετ με Κώστα Σλούκα, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον πέμπτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

  • Σε εξετάσεις θα υποβληθούν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αφού αμφότεροι αποχώρησαν με ενοχλήσεις και κουτσαίνοντας από το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φοβούνται ότι οι δυο μπασκετμπολίστες έχουν υποστεί θλάσεις στη γάμπα.

  • Θυμίζουμε ότι τόσο ο Σλούκας, όσο και ο Χουάντσο ταλαιπωρήθηκαν από θλάσεις μετά από το Game 5 της σειράς των playoff της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Ισπανός φόργουορντ ένιωσε τράβηγμα μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ στο φινάλε του game 5 των τελικών της Basket League, με συνέπεια να πάει κατυθείαν στον πάγκο για μαλλάξεις και να αφήσει τη θέση του στον Ντίνο Μήτογλου (αυτός εκτέλεσε τις βολές).

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, καθώς η Ελλάδα θα παίξει στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) και η Ισπανία σε εκείνο που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια το ίδιο διάστημα.

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σίκινος ΤΩΡΑ – Αγνοούνται δυο Γαλλίδες τουρίστριες από το πρωί της Παρασκευής

Βρέθηκε η 53χρονη Κατερίνα που είχε εξαφανιστεί στον Άλιμο