in

CuteCute OMGOMG AngryAngry

Κως ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε δύο φαντάρους. Έβρισαν και απείλησαν αστυνομικούς

Δύο φαντάροι, ηλικίας 31 και 21 ετών συνελήθησαν το απόγευμα της Κυριακής, στο νησί της Κω, σε έλεγχο της αστυνομίας.

Οι δύο φαντάροι, κατά τον έλεγχο σε βάρος τους, άρχισαν να βρίζουν τους Αστυνομικούς με χυδαίες εκφράσεις, ενώ παράλληλα τους απειλούσαν.

  • Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., βρήκαν στην κατοχή του 31χρονου μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 0,75 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξακολουθούσαν να βρίζουν και παράλληλα χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές την συρμάτινη περίφραξη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλες τις υπηρεσίες που συστεγάζονται στο κτίριο.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.15 το βράδυ, έπειτα από προφορική εντολή της εισαγγελέως στρατοδικείου Αθηνών, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παράταση στην αγωνία για τον Μικρούτσικο – Την Τρίτη θα τον ξυπνήσουν

Ο Τσελίκας έβαλε περαστικό να πετάξει χαρταετό στο Λόφο Φιλοπάππου – «Τον θέλω τον άντρα», του είπε η σύζυγος