Φέτος ζούμε το εξής τηλεοπτικό παράδοξο. Μια παραγωγή πολύ φτηνή… καταφέρνει όχι απλά να σταθεί απέναντι σε μια αντίστοιχη πανάκριβη εκπομπή αλλά να φέρνει περίπου την ίδια τηλεθέαση και το ίδιο μερίδιο διαφημιστικών εσόδων.
- Ο Γρηγόρης μετά απο χρόνια έκανε την τρέλα του και πάλι. Πήρε τις ανάσες του μέσα απο μια εκπομπή οδοιπορικό στην τιμημένη Ελληνική γη και έφερε το κοινό και πάλι κοντά του.
Το RoadShow και χθές κατάφερε να συγκεκντρώσει κοντά στο 12% απένατι στο 16% του “The Voice” που είχε χθές και Μαραβέγια – αλήθεια πόσο χιτλερικό το μουστάκι – και κπουμπεριές στον αέρα και πολλά ευτράπελα.
- Την ίδια ώρα προβλημάτισε πολύ το MadWalk που με το ζόρι έφερε στο Mega τυο ισχνό 5%… δείχνοντας πώς το κοινό του Σαββατοκύριακου είναι κομματάκι περισσότερο συντηρητικό ή δεν είναι έτοιμο να δεχτεί ακραίους νεωτερισμούς.
Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:



GIPHY App Key not set. Please check settings