in

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – «Αν δούλευα αποκλειστικά έτσι, θα είχα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά»

Καλεσμένος του Δημήτρη Μπάρμπα στο podcast Home Studio βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Μεταξύ άλλων, δε, ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποκάλυψε την αγάπη και την αδυναμία που τρέφει για το κομμάτι των φωνητικών στις ηχογραφήσεις.

«Εγώ πεθαίνω για τα φωνητικά, να ξέρεις. Πρέπει να ξέρεις ότι αν δούλευα αποκλειστικά σαν recording backing vocalist, θα είχα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά από ότι έβγαλα στην κυρίως μου δουλειά. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή δημιουργίας και απόλυτης απόλαυσης από το να πηγαίνεις να κάνεις φωνητικά» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πρόσθεσε πως «ένα μόνο θα πω. Όταν κάνω φωνητικά στα τραγούδια μου, οι ηχολήπτες και οι ενορχηστρωτές μαρτυρούν. Θέλω τουλάχιστον 25 – 26 κανάλια left – right. Αυτό σημαίνει ότι ηχογραφώ την φωνή μου… 24, 22, 18, 19 φορές! Δεν πέφτουμε ποτέ κάτω από τις 18 φορές».

 

«Το διασκεδάζω! Ο βασιλιάς βέβαια αυτών ήταν ο Μάικλ Τζάκσον…»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λίζα – Η πρώην γυμνάστρια που έγινε συνοδός κυριών και επέστρεψε στα γυμναστήρια για να…

Κόλαφος ο Γιώργος Νταλάρας για τους επικριτές του – «Ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα»