Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, και αποτελεί βασικό συστατικό πολλών τροφών. Ωστόσο, ορισμένα άτομα παρουσιάζουν δυσκολία στην πέψη της, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Δύο από τις πιο γνωστές καταστάσεις που συνδέονται με τη γλουτένη είναι η κοιλιοκάκη και η δυσανεξία στη γλουτένη, οι οποίες συχνά συγχέονται, αλλά διαφέρουν σημαντικά.
Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια



GIPHY App Key not set. Please check settings