in

Κοιλιοκάκη και δυσανεξία στη γλουτένη: Ποια είναι η διαφορά;

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, και αποτελεί βασικό συστατικό πολλών τροφών. Ωστόσο, ορισμένα άτομα παρουσιάζουν δυσκολία στην πέψη της, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Δύο από τις πιο γνωστές καταστάσεις που συνδέονται με τη γλουτένη είναι η κοιλιοκάκη και η δυσανεξία στη γλουτένη, οι οποίες συχνά συγχέονται, αλλά διαφέρουν σημαντικά.

 

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δημήτρης Φραγκιόγλου – «Δεν την χάρηκα την επιτυχία του Χλαπάτσα, δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε»

Η αυτοκριτκή του Μάστορα στο “The Voice” – «Δεν καταλάβαινα καν τι έλεγα τότε»