in

Κινείται νομικά κατά Πρώτου Θέματος και Θάνου Δημάδη ο Κασσελάκης

«Το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, το Πρώτο Θέμα, και ο δημοσιογράφος κ. Δημάδης (γνωστός από το σκάνδαλο peruka-gate) επιδόθηκαν σήμερα σε μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στον Στέφανο Κασσελάκη. Και είναι τέτοιο το μένος τους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναγράψουν έστω τη σωστή τοποθεσία του ακινήτου» τόνιζαν αργά χθες το βράδυ από την Κουμουνδούρου.

Αφορμή αποκάλεσε δημοσίευμα του συγκεκριμένου σάιτ, το οποίο αναδημοσίευσε μία ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκαλεί «ψεύτη» τον Στέφανο Κασσελάκη και χαρακτηρίζει ως «μπακαλόχαρτο» το έγγραφο περιουσιακής κατάστασης που δημοσίευσε, ενώ γίνεται αναφορά πως υπάρχει και δεύτερη εταιρεία στο Delaware που συνδέεται με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του μέσου και του δημοσιογράφου, καθώς και εναντίον οποιουδήποτε άλλου επιμείνει στα συγκεκριμένα ψέματα» τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και για ακόμα μια φορά προκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανοίξει άμεσα την ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε και οι δύο πρόεδροι να καταθέσουν τα Πόθεν Έσχες τους για το 2023.

«Ο πρωθυπουργός κυβερνάει. Γιατί δεν ανοίγει την πλατφόρμα;

Κρύβει κάτι ο ίδιος ή επιχειρεί να κρατήσει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;» αναρωτιούνται χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απίστευτη ιστορία – Οι δύο “φίλες” που ήρθαν από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα για να εκμεταλλευτούν την “ιδιαιτερότητά” τους…

Κατερίνα Γκαγκάκη – «Δεν θα πήγαινε εύκολα καλά το TV Queen, δεν το μετάνιωσα καθόλου»