in

Κίνδυνος για Αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό από τα αναψυκτικά; Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα

Η κατανάλωση αναψυκτικών με τεχνητά γλυκαντικά ή ζάχαρη έχει αυξηθεί παγκοσμίως, προκαλώντας ανησυχία για τις επιπτώσεις τους στην υγεία, ιδιαίτερα όσον αφορά τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ και εγκεφαλικού. Μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα έχει ρίξει φως στους κινδύνους που ενδέχεται να κρύβονται πίσω από την κατανάλωση αναψυκτικών και τη σύνδεση αυτών με σοβαρές νευρολογικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις.

 

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τη θυμάστε; Η Κατερίνα Λιόλιου στο “The Voice”… αγνώριστη!

Κλέλια Ρένεση – «Αυτό το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, το ποιανού είναι το παιδί μου»