in

Κιλκίς ΤΩΡΑ – Έπιασαν με κλοπιμαία τον δράστη πέντε διαρρήξεων

Είχε… λερωμένη τη φωλιά του και προσπάθησε να διαφύγει για να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας ένας αλλοδαπός που εντοπίστηκε σε περιοχή του Κιλκίς, το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα και ένα ρολόι.

  • Ο ύποπτος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα τιμαλφή και σύντομα προέκυψε ότι τα είχε κλέψει από το σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή του Κιλκίς και της αποδόθηκαν. Όμως, το ρολόι, που και αυτό ήταν κλεμμένο, οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων τεσσάρων διαρρήξεων σε περιοχές του Κιλκίς που είχε διαπράξει ο δράστης στο διάστημα από τις 8 ως τις 16 Μαΐου.

Σε τρία από τα τέσσερα σπίτια, ο αλλοδαπός είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ, τα οποία δεν έχουν βρεθεί και η προανάκριση συνεχίζεται. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο – Τα 2 “όχι” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1

Μαριάντα Πιερίδη – «Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου»