in

Καβάλα – Φυλακίστηκε φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Σε έναν οικισμό της Καβάλας εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς του σταθμού Κρηνίδων ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών και η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει.

  • Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και έξι μηνών που του είχε επιβάλει το δικαστήριο.

Εκκρεμούσε καταδίκη για σεξουαλικό αδίκημα

  • Στη σύλληψη ενός Έλληνα που είχε καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι του έκαναν έλεγχο στον Βόλο και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος. Όπως αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία του, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στην Τρίπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με την οποία είχε καταδικαστεί για απάτη. Ο νεαρός φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φελίσια Λαπάτη – Μπήκε με μαγιό σε εσωτερική πισίνα και τα έκανε όλα άνω – κάτω…

Από “κολλητός”, ο μεγαλύτερος εχθρός – Ούτε ματιά στην δίκη με Φιλιππίδη