in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Ντροπή σας – Κατέστρεψαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν

Άγνωστοι κατέστρεψαν την μαρμάρινη πλακέτα η οποία είναι αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας της Marfin στην οδό Σταδίου, στο περιθώριο της μαζικής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η τραγωδία της Marfin έγινε στις 5 Μαΐου του 2010, όταν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ομάδα κουκουλοφόρων, έριξε βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της τράπεζας, καταδικάζοντας σε θάνατο τρεις εργαζόμενους της τράπεζας και ένα αγέννητο παιδί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Σπύρο, Αυτή τη στιγμή βλέπουμε να ξετυλίγεται η απειλή Σπιρτζη “θα γίνει με το καλό ή το δύσκολο”. έχουν βγει στο δρόμο όσοι θέλουν να αλλάξει η κυβέρνηση και να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Βγήκαν οι ηθοποιοί (κατά συντριπτική πλειοψηφία αριστεροί) για να διαδηλώσουν και καλά για τα θύματα των Τεμπών αλλά στην ουσία χρησιμοποιούν τους νεκρούς για τα δικά τους συντεχνιακά ζητήματα. Εξού και οι φωτο ηθοποιών όλο χαμόγελα(!)
    Βγήκαν οι φοιτητές που θέλουν να κάνουν παράνομα στέκια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα , να καπνίζουν μπαφους και να μην τελειώνουν ποτέ τις σχολές. Και καλά για τα θύματα και ότι βλέπουν ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.
    Ποια συγκάλυψη; Έχουν βγει μέχρι και οι ζωντανοί τηλεφωνικοί διάλογοι. Αλλά αυτοί θέλουν να βλέπουν συγκάλυψη και διωγμούς.
    Εδώ και η Ναταλία Γερμανού μας βγήκε αριστερή και τινάζει με θυμό το ισιωμένο μαλλί της από αγανάκτηση! Οι αριστεροί είναι με τον άνθρωπο και μάλλον πονάνε περισσότερο από τους άλλους. Γι αυτό κατέστρεψαν το μνημείο που τους θυμίζει ότι σε μια πορεία έκαψαν ζωντανούς αθώους εργαζόμενους .

    • Ο κόσμος όλος ζητάει αλήθεια και δικαιοσύνη. Δεν είναι Αριστεροί όλοι αυτοί. Ούτε ο λαός που διαδηλώνει ειρηνικά, ούτε κάποιοι σωστοί τηλεοπτικοί παρουσιαστές που είπαν την γνώμη τους. Αν ήταν όλοι αυτοί Αριστεροί, η Αριστερά θα κυβερνούσε τώρα. Για όνομα του Θεού. Σκεφτείτε λίγο τι λέτε. Γελοιοποιείστε. Επίσης, είστε πολύ κακομαθημένοι. Μάθετε να δέχεστε την κριτική. Όλοι κρίνονται. Δεν είστε υπεράνω του Θεού. Ήμαρτον.

  2. Εγώ πήγα και στις δύο (Τετάρτη, Κυριακή). Θα πάω και στην τρίτη φιλειρηνική πορεία την Πέμπτη.
    Σας περιμένω. Θα είμαστε όλοι εκεί. Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να έρθετε, δεν πειράζει.
    Θα ξαναπάμε όλοι οι υπόλοιποι ΚΑΙ για εσάς. 🙂

Τραγωδία άρα Τέμπη – Η αγωγή της Hellenic Train στον ΟΣΕ. Απαιτεί πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Η Κεφαλά για την τραγωδία στα Τέμπη – «Δεν ενημερωθήκαμε για το δυσάρεστο συμβάν»