in

Κατερίνα Ζαρίφη – «Δεν θα μπορούσα να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, διαφέρουμε παρασάγγας»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την «Οδό Ζαρίφη», ενώ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Περισσότερη αγωνία είχα κατά την μετάβαση στο να κάνω κάτι μόνη μου, όχι για το όνομα “Ζαρίφη” να πάρει τα πάνω του, αλλά να κάνω αυτή την μετάβαση και να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου. Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί στο τι σημαίνει το “σπάω αυγά”. Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί σε αυτούς που δεν έχω απαντήσει, δεν έχω και καλές σχέσεις. Αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω. Απαντάω σε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, δεν κρατιέμαι».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε επίσης: «Είναι συνεπιμέλεια. Είμαι κάθετα αντίθετη στην λογική “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”. Τώρα πια ξέρω και θα αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει στην εκπομπή. Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή. Είναι μια πολύ γοητευτική ζώνη, αλλά για εμένα το πρωινό πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι ξεκάθαρος για το τι θες. Δηλαδή να είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα μπορούσα να κάνουμε μαζί εκπομπή. Συμφωνώ ότι είναι ένας παρουσιαστής “πιστόλι”, αλλά διαφέρουμε παρασάγγας. Διαφέρουμε στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη ΤΩΡΑ – Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στη θάλασσα

Σταϊκούρας – Η αποκατάσταση ζημιών και τα αναπτυξιακά έργα σε Λάρισα και Θεσσαλία