in

Κατερίνα Καινούργιου – «Ολοκλήρωσα τις επαφές μου 21 χρονών. Ένιωθα ενοχή»

Με αφορμή όσα ανέφερε η Σοφία Μουτίδου για τη σχέση της με την κόρη της και για τις σεξουαλικές προτιμήσεις στην εφηβεία, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πότε ολοκλήρωσε την πρώτη της επαφή με σύντροφο.

  • «Γενικότερα αυτό ισχύει και πολλά παιδιά φοβούνται να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή μπροστά στους γονείς. Την πρώτη φορά που ολοκλήρωσα τις επαφές μου ήμουν 21 στα 22. Δεν είναι νωρίς, άλλα κορίτσια μπορεί και λιγότερο. Θα σας εξηγήσω γιατί. Με είχαν μεγαλώσει με έναν τρόπο που το θεωρούσα κάτι κακό και το ένιωθα σαν ενοχή. Αν μελλοντικά δεν δούλευα, μπορεί να μου είχε βγει πολύ διαφορετικά.» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θεωρώ ότι τα κορίτσια μιλάνε καλύτερα με τη μαμά τους για κάτι τέτοιο κι ίσως τα αγόρια με τον μπαμπά. Καλό θα ήταν να αρχίσουν μετά από τα 12 να τους μαθαίνουν κάποια πράγματα. Από τη δική μου εμπειρία και επειδή θίγει ένα σοβαρό θέμα, οι γονείς μου ντρέπονταν να μιλήσουν για αυτά τα θέματα κι είχαν μία άλλη νοοτροπία. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που μου ήρθε η έμμηνος ρήση, ήμουν στο αεροδρόμιο και δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Ντρεπόμουν στον παππού μου. Δεν ήξερα ότι μετά από αυτό -αν γίνει το οτιδήποτε- μπορεί να μείνεις έγκυος. Πρέπει να πεις σε ένα παιδί ότι πρέπει να είναι προσεκτικό.» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπέττυ Μαγγίρα – Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ; Για ποια πρότζεκτ ακούγεται το όνομά της;

Άρχισαν τα όργανα – Ο Βελόπουλος διέγραψε τον Παύλο Σαράκη