in

CryCry LOLLOL

Κατερίνα Γκαγκάκη – «Δεν θα πήγαινε εύκολα καλά το TV Queen, δεν το μετάνιωσα καθόλου»

Την Κατερίνα Γκαγκάκη φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η κριτής του TV Queen, λίγο πριν τον πρόωρο τελικό του reality του ΟΡΕΝ, απαντά στην κριτική που δέχθηκε το πρόγραμμα λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει, η οποία το οδήγησε εσπευσμένα στο φινάλε του.

  • «Στο δικό μου μυαλό δεν θα πήγαινε εύκολα καλά το TV Queen, γιατί τέτοιου τύπου προγράμματα είναι βραδείας καύσεως και το λέω με μεγάλη βεβαιότητα. Ακόμα και το να δεθεί η επιτροπή μεταξύ της και να βρεις τη χημεία των παικτριών με την παρουσιάστρια», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Εμείς αρχίσαμε να το βρίσκουμε λίγο στο τέλος. Εγώ θεωρώ ότι για όσο κράτησε ήταν μία ενδιαφέρουσα υπόθεση», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Ήταν μία περίοδος που περίμενα τι άλλο θα συμβεί. Ξεκινάς, ήρθε το Πάσχα λέμε «κρίμα τα κορίτσια, ας μην το κάνουμε», μπαίνουμε στο καινούργιο πλατό, μετά έχει δύο αθλητικά γεγονότα, μετά αλλάζεις ώρα, ξεκινάς νωρίτερα τελειώνεις νωρίτερα, μετά αλλάζεις μέρα και μετά εκλογές. Εντάξει, παιδιά. Είναι θέμα συνήθειας, ραντεβού αλλά και θέμα πραγμάτων που δεν λειτούργησαν. Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι και δική μας αλλά εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ελπίζω να ξαναγίνει με περισσότερο χρόνο, χαίρομαι που το τολμήσαμε και δεν μετάνιωσα καθόλου», καταλήγει για το TV Queen η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

 

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κινείται νομικά κατά Πρώτου Θέματος και Θάνου Δημάδη ο Κασσελάκης

Κατερίνη ΤΩΡΑ – Εφιάλτης για 16χρονο. Διέλυσε τον αυχένα του μετά από βουτιά στη θάλασσα