in

Κατερίνα Γερονικολού – «Μου αρέσει να χορεύω, δεν είναι ότι θα με δεις σε ένα κλαμπ να τρελαίνομαι και να είμαι λιάρδα»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου «Στην αγκαλιά του Φάνη» το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σπουδές της, την επαγγελματική συνέπεια που τη χαρακτηρίζει και τη σχέση της με τη διασκέδαση.

Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε ότι έχει περάσει από νομική, δημοσιογραφία και υποκριτική, αν και «όχι όλα με άριστα». «Ήθελα πάντα, ρε παιδί μου, θεωρούσα ότι η δουλειά μου είναι το σχολείο και θέλω να είμαι καλή σε αυτό. Μετά η δουλειά μου ήταν το θέατρο, θέλω να είμαι συνεπής σε αυτό. Θέλω να ξέρω τα λόγια μου, θέλω να είμαι στην ώρα μου, θέλω να πηγαίνω νωρίς, θέλω να είναι όλα καθαρά, θέλω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Γενικά, δεν είμαι πολύ party animal. Πήγαινα, αλλά όχι πολύ… λίγο βαριόμουν. Επειδή ήμουνα σε αυτόν τον χώρο, και όταν έβγαινα δεν ήθελα να ξεφύγω. Διασκεδάζω και λίγο αλλιώς. Μου αρέσει να χορεύω, αλλά θέλω πιο προστατευμένα πράγματα. Δεν είναι ότι θα με δεις σε ένα κλαμπ να τρελαίνομαι και να είμαι λιάρδα, ας πούμε, στα πατώματα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

H παλιά Εθνική Βιβιοθήκη «ξανασυστήνεται» στο κοινό μετά τις εργασίες συντήρησης στο Αναγνωστήριο

Ξάνθη ΤΩΡΑ – Πολίτες ύψωσαν σταυρό 10 μέτρων στο όρος Αυγό και κλήθηκαν σε απολογία από τη δασική υπηρεσία