in

AngryAngry OMGOMG

Κατάλληλο το νερό στον Βόλο – Σε ποιες περιοχές δεν είναι πόσιμο;

Κατάλληλο είναι το νερό στον Βόλο, όπως ανέφερε, στη σημερινή ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης.

Όπως τόνισε «Μετά από εκτεταμένες δειγματοληψίες και ελέγχους, που έχουν διεξαχθεί στη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών από την ΔΕΥΑΜΒ, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας και το ΠΕΔΥ Θεσσαλίας επιβεβαιώνεται ότι το νερό, το οποίο παρέχεται από το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ Βόλου είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, για πόση, για μαγείρεμα και άλλες οικιακές χρήσεις, όπως π.χ. την ατομική υγιεινή.

Σε καταναλωτές όμως, με ειδικά προβλήματα υγείας, όπως είναι οι υπερτασικοί και εκείνοι που ακολουθούν δίαιτα φτωχή σε αλάτι, συστήνεται να αποφεύγεται η πόση, εξαιτίας της υψηλής αλατότητας, η οποία μπορεί να εμφανίζεται λόγω χρήσεων γεώτρησης, ανάλογα με τις ανάγκες. Ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση χαρακτηρίζεται το νερό που παρέχεται στις δημοτικές ενότητες Πορταριάς, Ιωλκού, Μακρινίτσας, καθώς και στους οικισμούς των Χανίων και της Δράκειας, επειδή εκεί δεν έχει αποκατασταθεί η χλωρίωση»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρή δόκιμος Εμπορικού Ναυτικού – «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο, εμφάνισε κάποια εξανθήματα» λέει η μητέρα

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Παραπέμπονται 18 άτομα σε δίκη για τον θάνατο ΑΜΕΑ